Hälsa – Health – med iPhone 6

Först – presentation av appen Apples HealthKit – läs här:

https://www.apple.com/se/ios/whats-new/health/

Hälsa-appen innehåller mängder av funktioner och även möjligheten för andra app-tillverkare att låta ansluta egna appar till den här. Alla app-data samlas på ett smart sätt i appen Hälsa. En speciell funktion är att man kan skapa ett hälsokort för nödsituationer, som kan nås även då skärmen är låst. Dessa data är krypterade och kan säkerhetskopiera dem till iCloud. Tänk själv, vilken fördel detta kan ha, om du har råkat ut för en olycka och är medvetslös. iPhone-s hälsoapp kan vara till glädje både för dig och för sjukvårdspersonalen.
Se även denna länk!

http://macworld.idg.se/2.1038/1.605308/halsa-app-appleHälsa1Hälsa2
Den här bilden visar att jag nu har kopplat två appar till Hälsa.
Hälsa3

5 reaktioner till “Hälsa – Health – med iPhone 6

  1. Jag har provat ett tiotal appar, som är kopplade till Health/Hälsa och jag har även studerat introduktionen till ett trettiotal ytterligare. De som jag har testat på riktigt drar enormt mycket batterikraft, så jag blev tvungen att ladda om min iPhone en gång extra per dygn. Huuuh! Den enda app, som jag är riktigt nöjd med den heter iSteps och jag köpte Pro-versionen, som verkligen är prisvärd. iSteps drar väldigt litet batteri TROTS att den använder GPS för att göra grafik av mina promenader.

    Gilla

  2. Jo, det finns det. Nu har jag ju inte Android, så jag kan inte ge något förslag. Men, du kan söka bland appar som finns med din Android-enhet … sök till att börja med på ordet ”Health”. Jag såg på internet att det fanns ett flertal, både gratis och betal-appar att bläddra bland. Lycka till…

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.